Open mobile menu
Blog Onderwijsinstellingen 2

Waarom onderwijs­instellingen voor Bringme kiezen

Het is voor onderwijsinstellingen steeds belangrijker om – naast uitstekend onderwijs – ook oog te hebben voor goede service en hospitality. De Bringme Box levert uitkomst in de vorm van een mooi voordeel voor medewerkers én een fijne extra service voor studenten. Inmiddels staan onze Bringme Boxen al bij meer dan 10 hogescholen en universiteiten in België en Nederland. En dat zijn niet de minste, bij de KU Leuven, Thomas More en Wageningen University wordt al gebruikgemaakt van de Bringme Box. Wat de 7 belangrijkste redenen zijn waarom ze voor Bringme kozen, lees je hier.

1. Pakjesservice = student én employee benefit

Je kunt er niet omheen, er worden meer en meer online bestellingen geplaatst. Omdat studenten en docenten vaker op school zijn dan thuis, en onregelmatige uurroosters hebben, is het voor hen niet gemakkelijk om pakketjes thuis te ontvangen.

2. Minder handjes voor meer werk

Via de Bringme Box ontvang je onbemand pakketjes en alle communicatie verloopt geautomatiseerd via de Bringme App.

3. Ook zakelijke pakketjes

Bestellingen worden eenvoudig geleverd in de Bringme Box en komen altijd bij de juiste persoon terecht.

4. Geen zoek geraakte pakketjes meer

Omdat pakketjes veilig in de Bringme Box bewaard worden en de ontvanger live op de hoogte is van de levering, raakt niets meer zoek en kunnen pakketjes ook niet gestolen worden.

5. Efficiëntere en veiligere logistiek

Er zijn minder logistieke bewegingen nodig naar en tussen de verschillende schoolgebouwen of campussen. Door met een netwerk van Bringme Boxen te werken, verloopt de logistiek niet alleen efficiënter, maar ook veiliger.

6. Interne bodes doen minder transporten

De ontvanger loopt eenvoudigweg zelf naar de Bringme Box om zijn pakketjes op te halen op een moment dat hem of haar goed uitkomt.

7. Studenten en docenten kunnen onderling spullen uitwisselen

Denk bijvoorbeeld aan studiemateriaal, verloren voorwerpen of spullen voor hergebruik. Vaak willen onderwijsinstellingen deze zaken wel faciliteren, maar het kost simpelweg te veel mankracht om dit voor elkaar te krijgen.

Dat het klikt tussen Bringme en het onderwijs is niet alleen fijn voor medewerkers en studenten. Kiezen voor een innovatieve manier van werken komt ook het imago van de onderwijsinstelling ten goede. De Bringme Box wordt zelfs een nieuwe ontmoetingsplek die ruimte geeft voor nieuwe initiatieven en die

de sociale cohesie tussen medewerkers en studenten versterkt. Wil je meer informatie over de voordelen van Bringme voor uw onderwijsinstelling? Wij komen graag eens langs om erover te praten.

Meer weten over de Bringme Box?