Corona en nieuwbouw­appartementen: dit moet er veranderen

“Hoe virusbestendig is uw project?” Het is een vraag waar vastgoedontwikkelaars zich pre-corona beslist niet aan verwachtten. Maar vandaag zijn we in een totaal andere wereld beland. De coronacrisis heeft pijnlijk duidelijk gemaakt dat de meeste wooncomplexen ontworpen, noch uitgerust zijn om virusverspreiding tegen te gaan. Hoog tijd dus voor vastgoedprofessionals en architecten om hun projecten de nieuwe werkelijkheid binnen te loodsen.

Kopers stellen zich ernstige vragen

Enkele maanden geleden stonden we er niet bij stil. Maar vandaag is de drempel om in gemeenschap te gaan wonen, plots een stuk groter geworden. Want hoe doet u in een flatgebouw aan social distancing? Wat als bewoners tijdelijk in quarantaine moeten? En hoe zit het met oudere bewoners, die tijdelijk geen bezoek mogen krijgen door een virusuitbraak? Het antwoord is eenvoudig: schakel Bringme’s digitale conciërge in. Dit is een soort van alles-in-één oplossing die alles regelt voor bewoners en waarmee ze fysiek contact kunnen vermijden. Welkom in het nieuwe normaal!

Lees de infobrochure

Pakjes worden contactloos afgeleverd

Voortaan kunnen uw bewoners hun pakjes ontvangen zonder enige vorm van fysiek contact: koeriers leveren hun pakket simpelweg af in de Bringme Box in de inkomhal. De box tekent zelf voor ontvangst. Zodra het pakket is geleverd, krijgen de bewoners een berichtje. Oh ja, ze kunnen ook contactloos retourneren. Weer een fysiek contact minder …

Honger tijdens de quarantaine? Ook boodschappen en maaltijden leveren gaat contactloos

Het hoeft natuurlijk niet bij pakjes te blijven. Ook apothekers en maaltijdbezorgers kunnen leveren in de box. Zo kunnen ook risicopatiënten, zieken of oudere bewoners makkelijk binnenblijven zolang dat nodig is. En zo zijn er zeker geen onnodige contacten.

Ook familie en buren bezorgen in de box

De komende tijd gaan bewoners nog vaak binnen moeten blijven tijdens een viruspiek. En soms zijn ze om andere redenen aan hun appartement gekluisterd. Weet dan dat ook familie, vrienden en buren makkelijk kunnen leveren in de box. Handig voor boodschappen, de strijk, een attentie …

Superveilig voor de bewoners

Bij elke levering ontvangen bewoners een real-time bericht op hun smartphone waarna ze hun persoonlijke QR-code scannen om hun pakketje of maaltijd veilig op te halen. Alles verloopt dus contactloos.

Veilig én handig: nooit meer nodeloos naar de brievenbus

Voortaan hoeft u geen drie keer naar de brievenbus te lopen omdat u een brief verwacht. De slimme brievenbus geeft u een seintje wanneer de postbode is geweest.

Ziek in bed? Doe de deur open met de draagbare videocom

Is een bewoner niet meer mobiel? Wil hij bezoek binnenlaten of net weigeren? Met de draagbare videofoon of met zijn smartphone kan hij communiceren met bezoekers, thuisverpleging binnen laten of de voordeur openen na sluitingsuren.

Extra veilig: de antivirale Bringme Box bestrijdt ziektekiemen en virussen

Ook het wooncomfort moet hygiënisch optimaal zijn. Als bewoners over een box beschikken, kunnen ze op hun twee oren slapen: de geïntegreerde handenvrije dispenser met ontsmettende gel en de antivirale aanraakvlakken bieden, naast het contactloos afleveren, nog een bijkomende bescherming tegen bacteriën en de overdracht van virussen.

Gerelateerd