Open mobile menu
Blog Stijging Bezoekersaantal Open Bordje

3 manieren waarop een pakjes­automaat uw bezoekers­aantal doet stijgen

Retailers staan voor een gigantische uitdaging. Het bezoekersaantal in fysieke winkels daalt opmerkelijk. In de US heeft Amazon al actie ondernomen om online shoppers naar hun winkels te leiden door lockers te installeren waarin klanten hun pakjes kunnen laten leveren. Hierdoor steeg het aantal bezoekers met 4% tegenover hun winkels zonder lockers. 50 tot 60% van deze online shoppers doet effectief een extra aankoop. Met deze drie nieuwe services hebt u de ideale traffic generators.

1. Een fantastische collect ervaring die nieuwsgierig maakt

In het huidige click & collect systeem verliest de klant kostbare tijd met aan te schuiven om zijn postpakketje in ontvangst te nemen. Met de nieuwe collect ervaring krijg de klant via een app een berichtje en kan hij zijn bestelling meteen zelf ophalen. Deze efficiënte beleving maakt klanten nieuwsgiering naar uw offline aanbod. Nu hij toch tijd heeft gewonnen, kan hij deze besteden door rond te kijken in uw winkel.

2. Een klant winnend retourbeleid

Met een slimme pakjesautomaat in uw winkel kunnen online shoppers snel en gemakkelijk hun retourpakketjes van om het even welke webshop terugsturen. De shopper kleeft zijn gratis retourlabel op het pakket en stopt het zelf in de box. Aangezien hij nu toch in uw winkel is, kan hij zijn bezoek combineren met aankopen in uw winkel. Een win win!

Blog Stijging Bezoekersaantal Pakket Slimme Pakketbrievenbus
Blog Stijging Bezoekersaantal Was Slimme Pakketbrievenbus

3. Conciërge diensten die volk aantrekken

Combineer uw slimme box met extra services: laat klanten hun pakjes ook verzenden, organiseer een strijk- of droogkuisservice, laat ze hun schoenen herstellen via de box, en meer. Via diensten die uw klanten regelmatig nodig hebben, trekt u hen telkens weer naar je winkel. Meer diensten. Meer bezoekers. Meer verkoop.

Benieuwd wat de Bringme Box voor uw winkel kan betekenen?