Open mobile menu
Pakjes bij AD Delhaize Wezemaal
Vorige

Hoe AD Delhaize Wezemaal online shoppers omzet in klanten

Volgende

Van de digitale winkelkar naar de fysieke winkelkar

Hoe kan men in tijden van scherpe supermarkt concurrentie nieuwe klanten aantrekken en aan de winkel binden? Dit is een vraag die AD Delhaize Wezemaal al een tijdje bezighield. Toen ze de Bringme Box ontdekten, was hun interesse meteen opgewekt. “Als retailer zijn we altijd op zoek naar manieren om het onze klanten naar de zin te maken. We wilden mee stappen in de trend van digitalisering,” vertelt AD Delhaize.

Ondertussen staat al enige tijd een zwarte Bringme Box te blinken in hun winkel en hebben ze het product ook uitgerold in hun winkels in Scherpenheuvel en Lovenjoel. Binnenkort volgt Tielt-Winge. Als er al enig scepticisme was, is dat nu volledig verdwenen.

“Wat we zo leuk vinden aan de box, is dat je je klanten een extra dienst biedt die verder gaat dan je eigen producten of winkel. Onze Bringme Box zit altijd vol. Het is dus duidelijk dat onze klanten de extra dienst op prijs stellen en de box ons helpt om een nog bredere, loyale klantenbasis uit te bouwen.”
Bringme Box bij AD Delhaize Wezemaal Article 2

Een echte traffic generator

Naast de extra service naar de bestaande klanten toe, is er ook een merkbaar verschil in de toestroom van nieuwe klanten. Deze komen naar de Delhaize-winkel omdat ze hun bestellingen van om het even welke webshop hier kunnen laten leveren.

“We hebben zelf geen webshop. Toch krijgen we heel veel online shoppers over de vloer. Deze halen hun leveringen uit de Bringme Box en combineren dit vaak met hun inkopen in onze winkel,” vertelt AD Delhaize Wezemaal. “De box is niet enkel een traffic generator, hij levert ook extra verkoop op”.

De oplossing

AD Delhaize koos voor een Bringme Box om meerdere redenen:

  • De box trekt webshoppers aan die bij het ophalen van hun pakket ook andere aankopen doen
  • Het is een gewaardeerde service die helpt om loyaal klanten aan de winkel te binden
  • Het moderne design van de Bringme Box is een eyecatcher in de winkel die de zorg van de uitbater voor zijn klanten benadrukt
Bringme Box Delhaize Wezemaal

Hoe met Bringme meer traffic genereren voor uw winkels?