close

Blog

Filtra le categorie:

Bringme Box beschermt privacy en speelt zo in op GDPR

We shoppen massaal online. Al die pakjes komen terecht bij de buren of liggen onbeheerd aan het onthaal in bedrijven. Het inspireerde CEO Jo Vandebergh in 2005 om een intelligente thuisleveringskast te introduceren.. Vandaag is de thuisleverkast vervangen door de Bringme Box,  een slim in-huis postkantoor dat gebruikers toelaat om online bestellingen te ontvangen, misaankopen te retourneren en pakketjes of post te verzenden. Je vindt de Bringme Boxen overal in Europa. De boxen zijn niet alleen een antwoord op het pakjesverhaal, maar ook op de privacyrichtlijnen van de GDPR.

Read this blog article

Bijzondere ‘employee benefit’ voor medewerkers Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel

Ter gelegenheid van de Dag van de Ziekenhuismedewerker installeert het Geelse ziekenhuis een Bringme Box. “De plaatsing van de box kadert in de viering die we dit jaar plannen op 15 mei. Op die dag willen we al onze medewerkers danken voor hun dagelijkse inzet”, zeggen Nadescha Turlinckx en René Vanheuckelom van de dienst Communicatie.

Read this blog article

Hoe een “mobiel postkantoor” de pijn kan verzachten bij wegenwerken

Hoe kunnen inwoners nog pakketjes en post ontvangen wanneer hun straat opgebroken

wordt voor wegenwerken? Het is een probleem dat voor veel frustraties zorgt bij
handelaars en bewoners. In de Limburgse gemeente Overpelt hebben ze alvast een
oplossing gevonden voor het probleem

Read this blog article

Wonen en werken: bent u nog mee?

Nieuwe manieren van wonen en werken zijn de conceptfase ontgroeid. En zoals met alles volgen ook hier de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Bent u nog mee? Wij volgen alle trends op de voet en zetten de belangrijkste voor u op een rij.

Read this blog article

Vijf redenen voor een brexin

Bringme’s groei blijft aanhouden, ook in het Verenigd Koninkrijk. Daarom werd het team daar onlangs uitgebreid met zeven gedegen professionals met ieder een veelzijdige achtergrond. Vanuit het kantoor in Milton Keynes maakten ze een vliegende start en zetten ze zich volop in om Bringme’s succesverhaal in de UK verder uit te breiden.

Read this blog article

Leuven vs Cluj

Werken met het ene been in Leuven en het andere in Cluj – zorgt dat voor een cultuurclash? Er zijn niet veel mensen die de vergelijking kunnen maken, maar onze Roemeense collega’s zijn experts in deze materie. Om de twee à drie maanden spenderen ze een volle week in ons kantoor in Leuven, de rest van de tijd werken ze in het kantoor in Cluj. Met hun hulp maakten we de vergelijking tussen deze twee Europese steden – hoogstwaarschijnlijk een primeur.

Read this blog article