Open mobile menu
Bringme Peeps

Kleur op de werkvloer bij Bringme!

Bringme-medewerkers zijn een bonte mix van karakters én kleuren. Natuurlijk hebben we heel verschillende 'profielen' in huis maar naast dat verschil in competenties, uit de diversiteit zich vooral in persoonlijkheden, achtergrond en cultuur. Ons huis telt zo'n 60 mensen en 17 verschillende nationaliteiten. En daar zijn we trots op.

Elk heeft zijn eigen verhaal. Plak die aan elkaar en je krijgt een boeiende blend. Vandaag praten we met Patricia Owusu.

Patricia is…

27, impulsief en een beetje crazy in the coconut. Sinds 14 januari 2016 ben ik ook Office Assistant bij Bringme.

Patricia heeft roots in…

Ghana. Maar ik heb niet meer zoveel feeling met West-Afrika. Ik ben op en top Leuvenaar, ik ben hier tenslotte geboren. Eigenlijk vergelijk je mij best met een Kinder Bueno, bruin vanbuiten maar blank vanbinnen :)

Ik wil de wereld…

veroveren! Ik heb superveel ideeën en een levendige fantasie. Ik denk dat er ooit misschien een goed concept uit kan ontstaan. Wie weet breng ik wel iets op de markt. Ideeën zijn er genoeg maar de uitvoering laat wat op zich wachten ;) Ik zou het zalig vinden om niet op een prijskaartje te moeten letten als ik winkel. En ik vind het belangrijk dat mijn moeder trots is op wat ik doe.

Patricia omringt zich graag met…

optimistische en carrièregerichte mensen. Omdat ik zelf ook streef naar 'altijd beter', ik ben heel perfectionistisch.

Bringme is…

een atypische werkgever, daar hou ik van. Je weet nooit wat de dag brengt. Je hebt geen routine in je taken, zelfs niet als Office Assistant. Ik heb de vrijheid om mijn werk helemaal zelf te organiseren. Dus het is nooit saai, mijn to do's zijn super uiteenlopend. Er heerst een levendige sfeer, dat komt omdat het team jong is. Samen met de verschillende nationaliteiten die hier rondlopen, maakt dat het een toffe werkplek. Op vrijdagavond blijven we soms plakken en gaan we iets drinken in Leuven, een leuke manier om collega's buiten het werk te leren kennen.

Mijn werkdag start ik…

door het bureau van Jo, onze CEO, binnen te lopen. Ik controleer of alles in orde is voor een nieuwe dag. Ik doe hetzelfde bij de meeting rooms en check ook de agenda's zodat ik de dagplanning ken.

Ik ga met een tevreden gevoel naar huis als…

al mijn taken afgerond zijn en iedereen blij is. Da's meestal het geval op vrijdag.

Bringme gebruik ik…

elke dag, voor het werk. De broodjes die we bestellen worden bijvoorbeeld in de box geleverd. Persoonlijk gebruik ik Bringme 2 à 3 keer per week. Ik koop praktisch alles online: laatst bestelde ik nog een gereedschapskist, cadeautjes (die moet ik zelfs niet meer inpakken!), haarproducten, schoenen enzovoort.

Mijn favoriete collega…

ben ik zelf! :) er is geen leukere Office Assistant dan ik! ;)

Wat mijn collega's niet over mij weten…

Ik heb 18 tattoos, woops. En ik ben echte diva, alleen niet hier. Als ik iets zeg of wil moet het direct gebeuren, maar die grillen laat ik gelukkig thuis ;)

Patricia vindt Leuven…

the shit! Ik ben geboren en getogen in Leuven en verzot op dit kleine stadje. Je hebt hier álles: goeie restaurants, een rijke geschiedenis, leuke uitgaansplekjes en gezelligheid.

Ik schuif de microfoon door naar…

Naomi. Zij verlaat ons jammer genoeg op 9 mei om op wereldreis te vertrekken.

Patricia 3