Open mobile menu
Temperatuuropname receptie

Onthaal in bedrijven voorgoed veranderd door corona

Kantoor
Icon readtime
4 min

Het onthaal in bedrijven kan niet langer gebeuren zoals voor corona. Hoe moet de receptiemedewerker pakjes aannemen en bezoekers registreren vanop 1,5 meter? Lees hoe u het dan wel aanpakt.

Lees dit blogartikel
Bringme Box in de inkomhal

Corona: contact­loos leveren wordt het nieuwe normaal in bedrijven

Straks, als de ergste coronastorm voorbij is, zal ook ons bedrijfsleven er heel anders uitzien. Contactvrij en 'social distancing’ wordt het nieuwe normaal op de werkvloer. En dat betekent ook dat het bedrijf van morgen heel anders zal moeten omspringen met het ontvangen van pakjes en leveringen.

Lees dit blogartikel
Blog Office Visitor Management Reception Social Distancing

Corona­normen nefast voor receptionisten: social distancing respecteren aan het onthaal is onmogelijke opgave

Social distancing respecteren aan het onthaal is een onmogelijke opgave. Tijdens, maar ook na, corona zullen we ons leven moeten aanpassen. Zo zal het onthaal in bedrijven nooit meer hetzelfde zijn: er komen preventiemaatregelen in de receptieruimte om virussen buiten de deur te houden en ‘social distancing’ wordt het nieuwe normaal. Hoe gaat u hiermee om?

Lees dit blogartikel
Blog ISO 27001 certified Developer

Met onze ‘privacy by design’ lag het ISO 27001 certificaat binnen handbereik

Bringme behaalde het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging. Op deze 4 manieren beveiligen we onze systemen zodat klanten ze veilig kunnen gebruiken.

Lees dit blogartikel
Blog Corona Header

Dé 10 corona preventie­maatregelen voor bedrijven

De WHO heeft de noodtoestand uitgeroepen voor het coronavirus en vraagt bedrijven preventiemaatregelen te nemen. Bekijk 10 acties die u best onderneemt.

Lees dit blogartikel
Blog Kantoor Virtuele Receptie DPG Media

Dit brengt een virtuele receptie op in uw bedrijf

Wat kost een receptionist? En wat kost een virtuele, onbemande receptie? Ontdek wat het automatiseren van receptietaken kan opbrengen voor uw bedrijf.

Lees dit blogartikel