Is hybride werken ook bij u de norm geworden? Worstelt uw organisatie om zich aan te passen aan deze nieuwe situatie, nu er minder medewerkers op kantoor zijn én minder klanten langskomen? De receptiekosten staan niet langer in verhouding tot de baten, terwijl u als bedrijf toch klanten wil blijven verwelkomen en pakketjes en leveringen veilig in ontvangst wil nemen …
De ene pakketbrievenbus is de andere niet. En met talloze varianten op de markt, is het bos door de bomen zien al snel niet meer evident. Hieronder vindt u 5 sleutelelementen om rekening mee te houden bij het kiezen van de ideale pakketbrievenbus voor uw woonproject.
Steeds meer mensen kopen online. Het aantal pakjes dat elke dag geleverd wordt, schiet de hoogte in. In 2021 ontving een gezin in België gemiddeld 2,5 pakjes per maand (Bringme Delivery Index). In een groot appartementsgebouw leidt dat wel eens tot een rommelige stapel wachtende pakketjes in de hal. Het frustreert bewoners ook dat ze thuis moeten blijven om te voorkomen dat hun achtergelaten pakje niet verloren gaat of gestolen wordt.
Gelukkig is er een makkelijke oplossing.
De onbemande receptie is een ingenieuze combinatie van innovatieve en gebruiksvriendelijke software en hardware waarmee bedrijven hun receptie kunnen automatiseren. Het systeem maakt komaf met de repetitieve taken voor receptionisten. Het is een veilige en kostenbesparende oplossing die de toegangscontrole vlot laat verlopen, de bezoekersregistratie automatiseert en inkomende post, pakketten en leveringen ontvangt en bewaart.
Met meer dan 1500 klanten en 300.000 gebruikers verspreid over 5 landen, heeft technologiebedrijf Bringme ogen en oren bij tal van bedrijven uit heel diverse sectoren, van klein tot groot. Volgens hen is er duidelijk een kleine revolutie bezig op de werkvloer: organisaties zien in dat een aantal evoluties blijvend zijn, wat hen dwingt tot structurele veranderingen. Een overzicht van de opvallendste trends en de daaruit voortvloeiende opportuniteiten. CEO Jo Vandebergh deelt zijn inzichten.
Om de gezondheid van de werknemers te beschermen, legt minister van werk Pierre-Yves Dermagne een nieuwe administratieve maatregel op aan bedrijven. Ze moeten elke maand, via een corona telewerkaangifte, op de portaalsite van het RSZ aangeven welke werknemers niet kunnen telethuiswerken. Maar dat is niet noodzakelijk slecht nieuws. Er bestaan immers ook slimme registratiesystemen die voordelen opleveren voor bedrijven en werknemers.