Open mobile menu

Bringme. What an entrance.

Bringme bestaat uit een internationale familie van dromers en doeners, gedreven door hun passie voor technologie. We maken komaf met inefficiëntie en tijdverlies door het begrip 'toegang' radicaal te herdenken naar het digitale tijdperk. Onze virtuele receptie en digitale conciërge automatiseren al wat een gebouw in en uit gaat: bezoekers, koeriers, leveringen, afhalingen... alles volgens de hoogste veiligheids- en privacynormen. Met geweldig gedesignde producten zoals de Bringme, Bell, Desk en Box die verbonden zijn met één handige app die alles voor de gebruiker regelt. Bringme zet de deur open naar een leven met meer tijd en gemak voor iedereen.

Onze meer dan 1.000 klanten bereiken samen met Bringme altijd een Return On Investment op 4 niveaus: ze besparen indrukwekkend veel tijd en kosten, ze garanderen maximale privacy en veiligheid, ze creëren meerwaarde voor alle betrokkenen, én ze halen massa's nutteloze ritten uit het verkeer.

Bringme Desk virtuele digitale receptiedienst in setting naast slimme brievenbus
Life Jo Vandebergh box desk

Van droom tot werkelijkheid

Voor het prille begin van Bringme moeten we terug naar de warme zomer van 2006. E-commerce moest nog voet aan de grond krijgen in België, maar het hield onze CEO, Jo Vandebergh, al bezig. Hij vroeg zich af hoe bewoners hun online bestellingen en boodschappen kunnen ontvangen als ze niet thuis zijn. Het antwoord ontwikkelde hij enkele jaren later zelf.

Jo bedacht een intelligente thuisleveringskast en stelde een gepassioneerd team samen om de voorloper van de Bringme Box vorm te geven. Doel: zorgen uit handen van bewoners nemen en tijd geven in ruil. In 2012 werden de eerste thuisleveringskasten ingebouwd in de ‘Balk van Beel’ in stadswijk ‘Tweewaters’ op de voormalige industriële terreinen van AB-Inbev. Mede door deze innovatie werd het gebouw in 2013 uitgeroepen tot meest duurzame residentiële gebouw in Europa.

Mooier dan awards was de positieve feedback van bewoners. Dit motiveerde Jo om een versnelling hoger te schakelen: in 2015 zette Bringme een succesvol pilootproject op poten: enkele duizenden gebruikers kregen toegang tot een Bringme Box op kantoor. Die wordt bediend met de Bringme App, die dienst doet als persoonlijke assistent. Sindsdien automatiseert Bringme alles wat een gebouw binnen of buiten gaat. En wat gaat alles nog steeds razendsnel.

Vandaag, in 2020, zijn we in staat om Bringme over heel Europa aan te bieden en zijn we klaar voor een opwindende toekomst.

Groener dan ons logo is onze manier van pakketten verzenden

Met ons Bringme netwerk veranderen we e-commerce in greencommerce. Zo zorgen we voor minder ritten, minder CO2 én meer lucht.

  • Door private thuisleveringen gebundeld op het werk te laten leveren, worden massa’s ritten uitgespaard.
  • Bringme heeft een quasi 100% first time hit rate waardoor de koerier nooit een tweede of derde keer moet terugkomen.
  • Door het retourneren en verzenden via de Bringme Box worden individuele ritten naar het postkantoor vermeden.
  • Koeriers kunnen bij levering ook verzendingen en retours meenemen, waardoor de ophaalritten gereduceerd worden.
  • Met real time data weten koeriers en leveranciers of ze moeten langskomen voor ophalingen of verzendingen

Sharing Economy

Bringme een belangrijk onderdeel is van de sharing economy. Elke lokale handelaar kan afleveren in de Bringme Box.

Climate change

Hoe belangrijk is het Bringme netwerk in de strijd tegen klimaatverandering?

Materialen

Het hout en aluminium waarmee de box geproduceerd wordt uit 100% gerecycleerde materialen bestaat en uiteraard opnieuw recycleerbaar is.

Life Marketing Bringme HQ

Schrijf mee aan onze toekomst

Elke dag maken we het leven van honderdduizenden gebruikers een stukje beter. Daarvoor heb je talent, ondernemerschap, passie en een frisse blik nodig. Beschik jij over die eigenschappen, en ben jij niet bang om samen met ons risico’s te nemen, fouten te maken en successen te verwezenlijken? Dan ben jij wie we zoeken.
Product Residential Box R White Courier Delivering letter

Onze huidige partners

Bringme werkt op dit moment al samen met een netwerk van bijzondere partners zoals Schindler en Ricoh. Zij helpen ons om te groeien.

Onze premium partners: