Bringme: slimme services voor kantoren en woonprojecten

Bringme is een vernieuwende tech scale-up die zich richt op het automatiseren van essentiële processen in zowel kantoren als residentiële gebouwen, met het doel het leven van honderdduizenden mensen veiliger, efficiënter en comfortabeler te maken. Onze innovatieve en unieke producten winnen aanzienlijk aan populariteit op de internationale markt.

Bringme herdefinieert de manier van werken en leven en vernieuwt de manier waarop mensen interageren met hun ruimte. De digitale conciërge voor residentiële gebouwen is een uitgebreide oplossing voor ongeëvenaard wooncomfort. Als triple award winning design, voorziet het residenties van elke mogelijke slimme toepassing, variërend van pakketbeheer en toegangscontrole tot eenvoudige home control. Voor bedrijven hebben we een digitale receptie ontwikkeld, die de typische, tijdrovende receptietaken zoals pakket- en bezoekersbeheer volledig automatiseert, wat een volledig onbemande of gedeeltelijk bemande receptie-ervaring mogelijk maakt, 24/7. Allemaal veilig, kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk.

Van droom tot werkelijkheid

Voor het prille begin van Bringme moeten we terug naar de warme zomer van 2006. E-commerce moest nog voet aan de grond krijgen in België, maar het hield onze CEO, Jo Vandebergh, al bezig. Hij vroeg zich af hoe bewoners hun online bestellingen en boodschappen kunnen ontvangen als ze niet thuis zijn. Het antwoord ontwikkelde hij enkele jaren later zelf.

Jo bedacht een slimme pakketbrievenbus en stelde een gepassioneerd team samen om de voorloper van de Bringme Box vorm te geven. Zijn doel: zorgen uit handen van bewoners nemen en ervoor zorgen dat ze meer tijd en een veiliger gevoel kregen. In 2012 werden de eerste pakketbrievenbussen in de ‘Balk van Beel’ in stadswijk ‘Tweewaters’ gebouwd, op de voormalige industriële terreinen van AB InBev. Mede door deze innovatie werd het gebouw in 2013 uitgeroepen tot het meest duurzame residentiële gebouw in Europa.

Mooier dan de awards waren de positieve reacties van de bewoners. Dit motiveerde Jo om een versnelling hoger te schakelen: in 2015 zette Bringme een succesvol pilootproject op poten: enkele duizenden gebruikers kregen toegang tot een Bringme Box op kantoor. Deze pakketbrievenbus wordt bediend met de Bringme app die voor een handige track & trace van elke levering en retourzending zorgt.

Sindsdien automatiseert Bringme alles wat een gebouw binnen- of buitengaat. Nog steeds aan het tempo van een sneltrein.

Vandaag, in 2023, zijn we in staat om onze producten over heel Europa aan te bieden en maken we ons klaar voor een opwindende toekomst.

Groener dan ons logo is onze manier van pakketten verzenden

Met ons Bringme-netwerk veranderen we e-commerce in greencommerce.
Zo zorgen we voor minder ritten, minder CO2 én een gezondere lucht.

Private thuisleveringen

Door private thuisleveringen gebundeld op het werk te laten leveren, worden massa’s ritten uitgespaard.

100% first time hit rate

Bringme heeft een 100% first time hit rate waardoor de koerier nooit een tweede of derde keer moet terugkomen.

Onnodige ritten vermijden

Door het retourneren en verzenden via de Bringme Box worden individuele ritten naar het postkantoor vermeden.

Leveringen en retourzendingen

Koeriers kunnen bij levering ook verzendingen en retours meenemen, waardoor de ophaalritten gereduceerd worden.

Real-time data

Met real-time data weten koeriers en leveranciers of ze al dan niet moeten langskomen voor ophalingen of verzendingen.

En goed voor het milieu

Sharing Economy

Bringme is een belangrijk onderdeel van de sharing economy. Elke lokale handelaar kan leveren in de Bringme Box.

Climate change

Het Bringme-ecosysteem als belangrijke schakel in de strijd tegen klimaatverandering.

Duurzame materialen

Het hout en aluminium waarmee de Box geproduceerd wordt bestaat uit 100% gerecycleerde materialen, die uiteraard opnieuw recycleerbaar zijn.

Onze huidige partners

Bringme werkt op dit moment al samen met een netwerk van bijzondere partners zoals Schindler en Ricoh. Zij bouwen mee aan onze groei.

Bij Bringme staan we altijd open voor nieuwe partnerships met postbedrijven, koerierdiensten, commerciële, facilitaire, corporate, real estate en technologische organisaties. Interesse?

Schrijf mee aan onze toekomst

Elke dag maken we het leven van honderdduizenden gebruikers een stukje beter. Daarvoor heb je talent, ondernemerschap, passie en een frisse blik nodig. Beschik jij over die eigenschappen, en ben jij niet bang om samen met ons risico’s te nemen, fouten te maken en successen te verwezenlijken? Dan ben jij wie we zoeken.

Bekijk onze vacatures