Hoe TVH de war for talent wint met de Bringme Box als employee benefit

Klein beginnen en jaar na jaar groeien tot een speler van wereldformaat: dat kan je alleen als je inzet op je werknemers. Dat begrepen Thermote en Vanhalst al van bij het prille begin in 1969, toen ze TVH oprichtten, een herstellingsbedrijf voor landbouwmachines en heftrucks. Ze vertellen hoe Bringme hen helpt om talent aan te trekken. En te behouden.

Out of the box denken

Het is in Waregem niet anders dan in de rest van het land: geschikte medewerkers vinden is een hele opgave. En dus zijn ze bij TVH voortdurend op zoek naar leuke employee benefits. Er staat zelfs een ideeënbus waaruit de meest interessante voorstellen worden gesprokkeld. Ondertussen hebben ze al een mooi aanbod: zo voorzien ze strijkdiensten, sportactiviteiten, tickets voor evenementen en een groenzone voor de werknemers. En ja hoor: bij het voordelenpakket zit ook een Bringme Box. En die valt behoorlijk in de smaak!

We vissen allemaal in dezelfde vijver. Met een voordeel zoals de Bringme Box vallen we in de smaak bij (toekomstige) werknemers”

Niet bij de pakjes blijven zitten

“De voorbije jaren zijn we echt geëvolueerd naar een pakjesmaatschappij”, vertelt Fleet & Project coördinator Bram Lannoo. “Mensen bestellen meer en meer online en we hoorden vaak dat dit voor problemen zorgde. Ze passen niet in de brievenbus, mensen moesten ervoor thuisblijven of naar het postkantoor … Medewerkers lieten privépakjes ook vaak leveren op het werk, maar daar verzeilden ze tussen de bedrijfspost – niet echt ideaal en zeker ook niet oké op het vlak van privacy.” Tijdens de zoektocht van de personeelsdienst naar een oplossing voor dit prangende probleem, kwamen ze uit bij Bringme.

Minder werk voor de receptie, meer comfort voor de medewerkers

Vandaag verloopt het aannemen van bestellingen volautomatisch bij TVH, wat een pak(je) minder werk betekent voor de receptie. Bovendien zijn de privé- en bedrijfspoststromen nu perfect gescheiden en helemaal in lijn met de nieuwe Europese privacywetgeving. Ook de onthaalruimte krijgt extra uitstraling door het strakke en moderne design. Maar niet alleen aan de receptie zijn ze blij met ‘hun’ box.

“Je kan echt wel van instant succes spreken,” zegt Lannoo. “De Bringme Box werd onmiddellijk omarmd en alle medewerkers maken er gretig gebruik van.” Daarna deed de mond-tot-mondreclame zijn werk, de populariteit van de box bleef groeien en er kwamen al snel uitbreidingen na de standaardbox. Een employee benefit die echt in de smaak valt dus.

Gerelateerd