Rond­slingerende pakjes aan de receptie schaden uw bedrijfs­imago

De receptie is het uithangbord van uw bedrijf. Het bepaalt de eerste indruk die klanten, bezoekers en sollicitanten krijgen. Deze ervaring zal de perceptie van uw producten en dienstverlening sterk beïnvloeden. Daarom is het cruciaal dat uw onthaal er netjes bij ligt.

Een slordige receptie

Een receptie moet goed georganiseerd en ordelijk overkomen. Veel bedrijven streven ook naar een innovatieve en professionele uitstraling. Maar daar wringt het schoentje. De huidige onstuitbare stroom van pakketten en leveringen zorgt voor een slordige indruk.

Toenemend aantal privépakketten

Hoe goed de receptionist ook zijn best doet, het is moeilijk al die pakketten netjes te verwerken. Des te meer omdat de toenemende hoeveelheid privépakketten een bijkomend last vormt. De receptionist moet pakketten aannemen, aftekenen en wegleggen, alsook de medewerker verwittigen en het pakket uitzoeken wanneer hij langs komt.

Gefrustreerde bezoekers

En de bezoeker dan? Deze ervaart de receptie eerder als pakketverdeelcentrum en heeft mogelijk inkijk in de privéaankopen van medewerkers. Erger nog, hij moet vaak gefrustreerd wachten terwijl de receptie orde schept in de pakjeschaos…

Een pakketautomaat op het werk

De oplossing is nochtans eenvoudig: houd pakketten weg uit de receptie. Daarom schakelen bedrijven massaal over naar de Bringme Box, een pakketautomaat waarin alle koeriers rechtstreeks hun pakje kunnen afleveren.

Gerelateerd