Open mobile menu
Bringme Box in hal

Dit brengt een virtuele receptie op in uw bedrijf

Wat kost een receptionist? En wat kost een virtuele, onbemande receptie? Ontdek wat het automatiseren van receptietaken kan opbrengen voor uw bedrijf.

Lees dit blogartikel
Blog coworking Smartworks Header

Waarom steeds meer coworkingspaces en bedrijvencentra overstappen op een virtuele receptionist

Kantoor
Icon readtime
5 min

Zeven op de tien bedrijven hebben ontdekt dat ze in de toekomst minder kantoorruimte nodig zullen hebben, zo blijkt uit onderzoek. Anders gezegd: de vraag naar kantoorruimte verkleint, het aanbod vergroot. Bedrijven die het verhuren van kantoren en coworkingspaces als businessmodel hebben, zien we een tandje bijsteken inzake veiligheid en digitalisering.

Lees dit blogartikel
Header Steden gemeenten Deserted City cropped

Hoe steden en gemeenten hun lokale handelaars door deze moeilijke tijd kunnen helpen

Kantoor
Icon readtime
5 min

De coronacrisis raakt lokale handelaars bijzonder hard. De overheid sloot het merendeel van de winkels, maar staat handelaars wel toe hun zaak open te houden als afhaalpunt.. Goed bedoeld om de pijn wat te verzachten, maar voor de meeste winkels is dit in de praktijk moeilijk uitvoerbaar. Waar gaat het over en hoe kunnen steden en gemeenten hen helpen?

Lees dit blogartikel
Temperatuuropname receptie

Onthaal in bedrijven voorgoed veranderd door corona

Kantoor
Icon readtime
4 min

Het onthaal in bedrijven kan niet langer gebeuren zoals voor corona. Hoe moet de receptiemedewerker pakjes aannemen en bezoekers registreren vanop 1,5 meter? Lees hoe u het dan wel aanpakt.

Lees dit blogartikel
Bringme Box in de inkomhal

Contactloos leveren wordt het nieuwe normaal in bedrijven

Straks, als we allemaal weer naar het werk mogen, zal ook ons bedrijfsleven er heel anders uitzien. COVID-19 is een blijver. En dat betekent ook dat het bedrijf van morgen heel anders zal moeten omspringen met het ontvangen van pakjes en leveringen.

Lees dit blogartikel
Nieuwbouwappartementen

Hoe zet u de digitale conciërge in om uw nieuwbouw­appartementen te verkopen?

Door de coronacrisis zitten kopers, huurders en investeerders met een aantal nieuwe vragen en zorgen. Ze willen weten of hun toekomstig appartement aangepast zal zijn aan dé nieuwe realiteit. Met deze 5 tools kan u Bringme's digitale conciërge snel en eenvoudig opnemen in uw strategische communicatie: er zijn o.a. vaste templates voor in uw lastenboek, een nieuwsbrief, advertentie …

Lees dit blogartikel