Open mobile menu
Blog Corona Header

Dé 10 corona preventie­maatregelen voor bedrijven

De WHO heeft de noodtoestand uitgeroepen voor het coronavirus en vraagt bedrijven preventiemaatregelen te nemen. Bekijk 10 acties die u best onderneemt.

Lees dit blogartikel
Residential Blog Alexandra Gevers header

"Met deze succes­formule verkoop ik elke 48 uur een appartement"

Ik krijg als vastgoedadviseur in regio Vlaams-Brabant steeds vaker de vraag waarom de verkoop van onze nieuwbouwprojecten zo vlot verloopt. Lees meer over mijn succesformule.

Lees dit blogartikel
Residential Blog Pijnpunten Appartmenten

Dé pijnpunten van nieuwbouw­appartementen volgens kopers

Kopers van nieuwbouwappartementen hechten aan andere zaken belang dan investeerders. Zij zullen immers effectief intrekken in de woning. Projectontwikkelaars en architecten houden dus best rekening met deze 5 zaken om frustraties bij kopers te vermijden.

Lees dit blogartikel
Blog Kantoor Virtuele Receptie DPG Media

Dit brengt een virtuele receptie op in uw bedrijf

Wat kost een receptionist? En wat kost een virtuele, onbemande receptie? Ontdek wat het automatiseren van receptietaken kan opbrengen voor uw bedrijf.

Lees dit blogartikel
Blog Ontwikkelaars Digitale Concierge

Waarom ontwikkelaars massaal overschakelen naar een digitale conciërge in nieuwbouw­projecten

Steeds meer vastgoedontwikkelaars nemen standaard een digitale conciërge op in hun woonproject. Ontdek 5 redenen waarom.

Lees dit blogartikel
Blog Bezoekersfrustraties Zakenman

Deze 5 bezoekers­frustraties kan u best vermijden

Hoe uw bezoekers worden onthaald en hoe vlot ze zich kunnen aanmelden bepaalt hun gevoel voor de rest van het bezoek. Verloopt uw bezoekersregistratie zo efficiënt als u denkt? Met enkele eenvoudige aanpassingen verbetert u de bezoekerservaring van uw bedrijf aanzienlijk.

Lees dit blogartikel