Open mobile menu
Drukke receptie

Straks weer veilig aan het werk in 5 stappen

Kantoor
Icon readtime
4 min

De coronacijfers gaan langzaam maar zeker de goede richting uit. En ook het vaccineren (hoe traag ook) begint zijn vruchten af te werpen. Dat wil niet zeggen dat we er helemaal vanaf zijn of straks weer onbekommerd aan de slag kunnen. COVID-19 is een blijver en dat betekent ook dat we ons gedrag permanent zullen moeten aanpassen. Deze 5 zaken zullen we moeten inbouwen in onze werkroutine:

Lees dit blogartikel
Niewbouwappartementen

Corona en nieuwbouw­appartementen: dit moet er veranderen

“Hoe virusbestendig is uw project?” Het is een vraag waar vastgoedontwikkelaars zich pre-corona beslist niet aan verwachtten. Maar vandaag zijn we in een totaal andere wereld beland.

Lees dit blogartikel
Blog ISO 27001 certified Developer

Met onze ‘privacy by design’ lag het ISO 27001 certificaat binnen handbereik

Bringme behaalde het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging. Op deze 4 manieren beveiligen we onze systemen zodat klanten ze veilig kunnen gebruiken.

Lees dit blogartikel
Receptieruimte

Dé 10 corona preventie­maatregelen voor bedrijven

De WHO heeft de noodtoestand uitgeroepen voor het coronavirus en vraagt bedrijven preventiemaatregelen te nemen. Bekijk 10 acties die u best onderneemt.

Lees dit blogartikel
Alexandra Gevers

"Met deze succes­formule verkoop ik elke 48 uur een appartement"

Ik krijg als vastgoedadviseur in regio Vlaams-Brabant steeds vaker de vraag waarom de verkoop van onze nieuwbouwprojecten zo vlot verloopt. Lees meer over mijn succesformule.

Lees dit blogartikel
Appartmenten

Dé pijnpunten van nieuwbouw­appartementen volgens kopers

Kopers van nieuwbouwappartementen hechten aan andere zaken belang dan investeerders. Zij zullen immers effectief intrekken in de woning. Projectontwikkelaars en architecten houden dus best rekening met deze 5 zaken om frustraties bij kopers te vermijden.

Lees dit blogartikel