Open mobile menu
Blog Investeringscriteria Belegger

Dit zijn dé 5 investerings­criteria voor nieuwbouw­appartementen volgens beleggers

Nieuwbouwappartementen zijn een interessante belegging, maar ze voldoen niet altijd aan de eisen van investeerders. Aan deze 5 criteria zou uw bouwproject moeten voldoen.

Lees dit blogartikel
Blog Slimme Deurbel Vrouw Scant Bringme Key

Waarom een slimme deurbel een must is voor woon­complexen

In vele appartementsgebouwen zit nog een klassieke deurbel die voor verschillende redenen niet meer beantwoordt aan het hedendaags wooncomfort. Daarom beslissen eigenaars van appartementen om te investeren in een slimme deurbel. Maar wat zijn hier nu de voordelen van?

Lees dit blogartikel
Blog Rondslingerende Pakketjes Receptioniste

Rond­slingerende pakjes aan de receptie schaden uw bedrijfs­imago

Een receptie moet goed georganiseerd en ordelijk overkomen, maar pakjes aan het onthaal zorgen voor een slordige indruk die uw image schaadt. Een pakketautomaat lost uw problemen op.

Lees dit blogartikel
Blog 7 Stappen Virtuele Receptie Registratie

Minder volk op kantoor? Reduceer 80% van uw receptie­kosten in 7 stappen

Hoe kun je de receptiediensten van je bedrijf optimaliseren? Met deze 7 stappen bouw je een virtuele receptie die 80 procent van de kosten van een klassieke receptie reduceert. Lees meer en start met de digitale receptie.

Lees dit blogartikel
Blog Open Space Group

Open Space: de nieuwe leer­arena van IT-experten

Breng gepassioneerde developers samen in een open sfeer op een inspirerende locatie en de ruimte is al snel te klein voor de overload aan ideeën. Ontwikkelaars kregen tijdens de Open Space van Software & Crafting de kans om hun topics voor de IT-leeuwen te gooien binnen de creatieve muren van Bringme.

Lees dit blogartikel
Blog Gelukkige Werknemers

Dit maakt uw medewerkers het meest gelukkig

Uit onderzoek van socioloog Ignace Glorieux blijkt de belangrijkste geluksfactor van werknemers tijd te zijn. Maar hoe kan je als werkgever dit gelukshormoon stimuleren?

Lees dit blogartikel