Royal IHC wint véél tijd met IT asset management van Bringme

Hoe tijdrovende logistieke processen van het IT-team efficiënter en vlotter laten verlopen? Hein Rombouts, Service Manager bij Royal IHC, vond dé oplossing bij Bringme. Sinds het uitleveren van IT-materiaal centraal via de Bringme Box verloopt, is er meer tijd voor grotere IT-initiatieven en projecten.

Waarom Royal IHC Bringme koos om IT-processen te vereenvoudigen?

  • Efficiëntie: de distributie van IT-artikelen verloopt nu volledig automatisch.
  • Tijdswinst en productiviteit: medewerkers hebben meer tijd om te focussen op grotere IT-projecten en initiatieven aangezien de Box het werk uit handen neemt.
  • Flexibiliteit: persoonlijke afspraken zijn overbodig. Medewerkers halen IT-artikelen op met de QR-code. Op een moment dat hen het beste uitkomt.

Efficiënt IT-assetbeheer met de Bringme Box: een gamechanger

"Met de Bringme Box hebben we een grote efficiëntieslag gemaakt in het verdelen van IT-assets," vertelt Hein Rombouts. "We verminderen de contactmomenten die nodig zijn voor de distributie, kunnen leveringen eenvoudiger plannen en stellen onze medewerkers in staat om IT-artikelen op te halen wanneer het hen uitkomt, zonder dat er een afspraak tussen twee personen nodig is."

Het kostte ons onnodig veel tijd en afspraken met collega's om de artikelen te overhandigen en de ontvangst te laten tekenen.

Vóór de komst van de Bringme Box reisde het team van Royal IHC door heel Nederland om IT-assets zoals headsets, webcams, toetsenborden en muizen op verschillende locaties te leveren. "We waren al een tijdje op zoek naar een manier om dit soort van IT-artikelen makkelijker te verdelen.” vertelt Hein.

Geen afspraken meer nodig, meer tijd voor wat echt telt

Het was tijd voor verandering, en daarom koos Royal IHC voor de Bringme Box om het IT asset management te vergemakkelijken en te beveiligen. De Box was de perfecte oplossing voor de logistieke uitdagingen. "We zochten naar een postorderbox voor IT-materiaal, en zo zijn we bij Bringme uitgekomen," zegt Hein. De Box faciliteert het leveren en retourneren van IT-assets en maakt persoonlijke afspraken overbodig.

Nu IT-artikelen geleverd worden via de Box, wordt er tijd vrijgemaakt die we in andere grote projecten kunnen steken.

"Het is echt praktisch," vertelt Hein. "Nadat een medewerker een IT-artikel heeft aangevraagd, krijgt hij een QR-code via e-mail waarmee hij de artikelen vervolgens kan ophalen wanneer het hem uitkomt." Een naadloze benadering die niet alleen de IT-workflows vereenvoudigt, maar ook waardevolle tijd vrijmaakt voor grotere IT-projecten en initiatieven.

Gerelateerd