Open mobile menu

Cases:
Residentieel

Filter categorieën:
Bring Me Antwerp Tower 003

Topdesign en -service in Antwerp Tower met Bringme

Residentieel
Icon readtime
2 min min

Steven Vanderghote, senior project engineer bij Matexi, is verantwoordelijk voor de realisatie van het grootste residentiële gebouw in Antwerpen: de Antwerp Tower. Nog voor de start van het ontwerp door de architect Wiel Arets en de renovatie door CIT Blaton, dook er een prangende vraag op: hoe pakketten veilig ontvangen en materiaal efficiënt uitlenen in een prestigieus gebouw van maar liefst 26 verdiepingen? Zo’n wolkenkrabber smeekt om een flexibele en veilige oplossing. Eén die qua design een harmonieus geheel kan vormen met de rest van het gebouw.

Ontdek waarom Matexi koos voor Bringme als stijlvolle, efficiënte en veilige pakketopplossing.

Lees deze case
BM RES Case Vertes Header img

Alle pakjes meteen in handen van de bewoners: zo pakt Vertus het aan

Residentieel
Icon readtime
3 min

Akiff is de operational manager van Vertus, de built-to-rent-divisie van Canary Wharf Group in Londen. In hun drie gloednieuwe appartementsblokken worden dagelijks honderden pakketten geleverd. Het was voor de conciërges een onmogelijke opgave om die allemaal tijdig te verdelen., waardoor bewoners soms uren moesten wachten op hun levering. Dat kon soms voor veel frustraties zorgenvoor veel frustaties zorgde. Bringme's onbemande receptie maakte hier een einde aan.

Lees deze case
Blog Residential Alexandra Gevers header

Alexandra Gevers: “Het is ondenkbaar nog een appartement te verkopen zonder Bringme’s digitale conciërge”

Residentieel
Icon readtime
4 min

Alexandra Gevers is vastgoedmakelaar voor residentiële nieuwbouwprojecten. Ze kiest vastberaden voor Bringme’s slimme technologie om kopers en investeerders te overtuigen bij de verkoop van appartementen.

Lees deze case
Case Residentieel IDBB Hoeveweonen

De digitale conciërge, een echt comfort voor het cliënteel van IDBB

Residentieel
Icon readtime
2 min

Bij de Nederlandse vastgoedontwikkelings- en beheergroep IDBB begrepen ze al snel dat ze hun eigen formules moesten ontwikkelen om de snel evoluerende residentiële markt een stapje voor te blijven. Oprichters Herman de Haas en Bart Timmers kozen voor twee invalshoeken, telkens met focus op duurzaam bouwen en beheren. Compartijn – inmiddels overgenomen door Orpea Group - trekt luxe zorgvilla’s op voor zorgbehoevende senioren, terwijl Staetes inzet op luxe comfortabel wonen voor 55-plussers. In dat laatste segment wordt Bringme systematisch ingezet. Een gesprek met de mensen achter IDBB-groep over innovatie en de nieuwe noden van bewoners.

Lees deze case
Case Residential Vandenboerconcept residentie Jolly

De klanten van Van den Boer Concept voelen zich veilig met de digitale conciërge

Residentieel
Icon readtime
5 min

Bij de Limburgse Projectontwikkelaar Van den Boer Concept regelen ze alles tot in de puntjes voor hun klanten, van de aankoop tot de oplevering van de instapklare woning. En voortaan maakt ook een digitale conciërge deel uit van deze totaalservice. Omdat het concept voor extra comfort en veiligheid zorgt en klanten – ook op leeftijd – er reikhalzend naar uitkijken. ‘Het lost een aantal actuele problemen op,’ zegt Filip Remans, één van de vier partners. ‘We zien het echt als een extra verkoopargument.’

Lees deze case
Case Header De Ark

Waarom senioren fan zijn van de digitale conciërge

Residentieel
Icon readtime
3 min

Voor de actieve senioren van de assistentiewoningen Twist en De Ark in de bekende wijk ‘Tweewaters’ aan de Vaartkom in Leuven liet toparchitect Stéphane Beel een digitale conciërge van Bringme installeren. ‘Dat is toch niet logisch’, denkt u nu misschien. ‘Digitaal’ en ‘senior’, gaat dat wel samen?

Lees deze case