Open mobile menu
BM RES Case Vertes Header img
Vorige

Alle pakjes meteen in handen van de bewoners: zo pakt Vertus het aan

Volgende

De 3 belangrijkste upgrades volgens Vertus:

  • Topservice: bewoners kunnen pakjes meteen zelf in ontvangst nemen.
  • Helemaal automatisch: geen conciërge meer nodig.
  • Superveilig: geen enkel pakketje meer kwijt of verloren.

Verdronken in een zee van pakjes

“Elke dag werden er honderden pakjes geleverd op onze locaties,” vertelt Operational Manager Akiff. “En dat bedoel ik echt letterlijk, het ging om bergen aan pakjes. Dat was voor ons echt niet langer te beheren, ook omdat de pakjes ook helemaal niet geregistreerd werden: ze slingerden en gewoon rond in de gemeenschappelijke ruimtes. We verloren daardoor niet alleen pakjes, maar ook zeeën van tijd door problemen te moeten oplossen. En onze bewoners, die verloren hun geduld, want zij moesten soms uren wachten op hun pakje. Bovendien was de chaos van dozen en verpakkingen in de inkomhal ook echt geen zicht. Soms haakten potentiële huurders hierdoor zelfs af. We hadden dus echt een oplossing nodig …”

Geen tussenpersoon meer nodig

We ontdekten de Bringme Box, en onze situatie veranderde volledig: pakjes worden rechtstreeks geleverd in de Box en onze conciërges hoeven er niet meer mee bezig te zijn. Hierdoor hebben ze opnieuw tijd voor hun andere taken. Ze moeten ook nooit meer op zoek naar een verloren of gestolen pakje, want elk pakje belandt veilig in de beveiligde Bringme Box en kan alleen door de geadresseerde met een unieke QR-code worden opgehaald .”

Dankzij de Bringme Box hebben we geen tussenpersoon meer nodig. Bewoners kunnen hun pakjes gewoon zelf ophalen, zelfs tijdens piekperiodes.- Akiff Rahman, operationeel manager Vertus.

Waarom bewoners fan zijn van de Bringme Box

Akiff: “Vroeger moesten bewoners soms wel drie uur op hun pakje wachten, omdat de conciërge er geen tijd voor had. Nu is er dus helemaal geen tussenpersoon meer nodig en kunnen bewoners hun pakjes zelf ophalen, ook tijdens periodes van grote drukte, zoals de kerstperiode. Vroeger moesten we dan extra personeel inhuren en bracht dit heel veel stress met zich mee. Dat is nu voorgoed voorbij: de digitale conciërge kan moeiteloos opschalen. Dat heeft ons ontzettend geholpen. En onze bewoners zijn ook fan, want die hoeven nooit meer te wachten op hun pakje, hoe druk het ook is …”

Ook een topservice leveren met de Bringme Box?