Open mobile menu
Case Office AZ St Dimpna Ext
Vorige

Bijzondere ‘employee benefit’ voor medewerkers Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel

Volgende

Een ziekenhuis krijgt dagelijks talloze leveringen van materiaal, producten, post en pakketten. Een Bringme Box kan helpen de toevoer aan pakketjes en materialen te kanaliseren en te automatiseren. Bovendien zullen de medewerkers van het Sint-Dimpna Ziekenhuis zich kunnen verbinden met de box zodat ze vanaf nu hun privépakketten probleemloos op het werk kunnen ontvangen.

Naast het optimaliseren van de stroom aan pakketten, zorgt de box er ook voor dat de privacy van de medewerkers gewaarborgd wordt. De verpakking, de branding en het label van een bestelling kunnen verraden wat de inhoud is. Door de Bringme Box te gebruiken, verloopt alles discreter en beschermt Sint-Dimpna dus de privacy van haar werknemers.

Case Office AZ Sint Dimpna int
“De verwerking van pakketten en leveringen via ons magazijn verloopt best vlot. Toch wensen we in te spelen op de stijgende tendens tot online aankopen”. “Met de Bringme Box in het ziekenhuis willen we onze medewerkers helpen en wat comfort bieden. Zo kunnen ze zich concentreren op zorg, in plaats van op zorgen.”

Nadescha Turlinckx

Overweegt u een pakjesservice aan te bieden?