Digitale receptie verlost 245 Hammersmith Road van repetitieve taken

Stel: je hebt plannen om een innovatieve coworkingspace uit te baten in Londens hipste wijk. Je wil eigentijdse must-haves aanbieden, zoals het veilig ontvangen en versturen van pakjes. Hoe doe je dat zo efficiënt mogelijk, zonder je medewerkers te belasten? 245 Hammersmith speelde het voor elkaar met Bringme.

Hoe 245 Hammersmith Road service op de eerste plaats zet dankzij Bringme:

  • Kostefficiënt en onbemand: pakjes rechtstreeks in handen van de geadresseerde.
  • Geen verloren of gestolen pakjes: elke levering veilig in de Bringme Box.
  • Service en hospitality op de eerste plaats, dankzij eliminatie van repetitieve taken.

Een receptie, ophaalpunt én postkamer in één

Geen pakjesproblemen voor 245 Hammersmith Road. Carley Bright, general manager van het bedrijf, vertelt hoe gemakkelijk en efficiënt de Bringme Box is voor haar en haar medewerkers, die dankzij de Box nooit nog hoeven te worstelen met een enorme hoeveelheid aan leveringen: “We moesten op zoek naar een kostenefficiënte oplossing. Liefst een die receptionist, postkamer en ophaalpunt combineerde. Die oplossing vonden we bij Bringme.”

Meer pakjes, minder incidenten

Wanneer huurders en medewerkers hun persoonlijke bestellingen op kantoor willen ontvangen, draag je als general manager een verantwoordelijkheid: je moet kunnen garanderen dat er geen pakjes verloren geraken of gestolen worden én dat de persoonlijke data van de geadresseerden op geen enkel moment in verkeerde handen terechtkomen. Dat is een hele uitdaging zonder Bringme Box. “Ik weet nu dat het verzenden en ontvangen van pakjes helemaal veilig verloopt. Koeriers plaatsen hun leveringen rechtstreeks in de Bringme Box, waarna de ontvanger automatisch een notificatie krijgt. Ze kunnen zich dus niet meer van postbus vergissen en pakjes slingeren nooit meer rond, zodat ook diefstallen voorgoed tot het verleden behoren”, vertelt Carley.

Bringme neemt taken en aansprakelijkheid weg van medewerkers

De Bringme Box zorgt voor heel wat gemoedsrust bij de medewerkers van 245 Hammersmith Road. “Dankzij de unieke QR-code heeft enkel de ontvanger toegang tot de items in de Bringme Box. Op deze manier komen onze medewerkers niet meer in contact met pakjes en post. Bringme neemt met andere woorden de verantwoordelijkheid weg van mijn team, en legt die terug bij de gebruiker”, zegt Carley Bright.

Gerelateerd