Hoe Liverpool Science Park zijn beveiligingskosten met 90% verminderde dankzij de digitale receptie

Een levendige community van creatievelingen, pioniers en voortrekkers. Dat is waar Liverpool Science Park voor staat. Drie complexen speciaal gebouwd voor wetenschap en technologie met de allerbeste kantoor- en laboratoriumruimtes die ontworpen zijn om bedrijven te helpen groeien. Gebouwbeheerder George Barclay gebruikt nu al een hele tijd een Bringme Box en Bell, en dat tot groot genoegen van zijn klanten. Zijn verhaal...

Substantiële besparingen

“We waren eigenlijk op zoek naar een oplossing waarmee we onze overheadkosten konden verminderen zonder in te boeten aan het hoge veiligheidsniveau dat we altijd aanbieden. In onze gebouwen hangt er een drukke en levendige sfeer. Daarom is het belangrijk dat onze dienstverlening de hoge bezoekersaantallen die typerend zijn voor het hart van een innovatiedistrict aankan. Zo zijn we terechtgekomen bij de Bringme Box,” aldus George. “Maar toen ontdekten we de Bringme Bell, en die maakte het plaatje compleet. Dankzij Bringme beveiligen we nu niet alleen de leveringen en de pakjes van onze klanten, maar hebben we ook onze toegangscontrole verbeterd. We kunnen de Bringme Bell overal gebruiken en ik ben steeds op de hoogte van het komen en gaan op onze site. Dankzij deze oplossing liggen onze uitgaven 90% lager dan vroeger, waardoor we meer geld overhouden voor onze boeiende projecten. Uiteraard heeft dat een groot verschil gemaakt.”

Klanten vinden de Bringme Box geweldig

“In onze gebouwen zou het onlogisch zijn om een pakjesautomaat te gebruiken waar ook het grote publiek toegang toe heeft, want dat streeft ons vooropgestelde doel voorbij,” gaat George verder. “We wilden een privé-oplossing, en dat was één van de belangrijkste redenen om voor Bringme te kiezen.”

We zochten initieel een oplossing om gewoon pakjes te ontvangen. Nu hebben we een ecosysteem dat ons gebouwbeheer volledig veranderd heeft. Meer konden we niet wensen!

“De adviseur van Bringme heeft ons van bij het begin goed geholpen. Hij bestudeerde onze behoeften en hielp ons de juiste oplossing en de beste locatie voor onze specifieke situatie te vinden. Hij hield daarbij rekening met het aantal pakjes, privacykwesties, onze manier van werken... Een veilige oplossing waarbij geen beheerder ter plaatste nodig is, was essentieel voor ons. De demografie is hier gevarieerd, van studenten tot professoren, en ik moet zeggen dat al onze klanten de voordelen van de Bringme Box inzien. Het maakt een veilig en contactloos traject mogelijk, zowel voor mezelf en mijn klanten als ook voor onze koeriers.”

Échte voordelen voor de gebouwbeheerder

George: “Ik moet wel toegeven dat, afgezien van het feit dat onze klanten de pakjesdienst waarderen, ik als operationeel manager de meeste vruchten pluk van de digitale receptie. Het is mijn taak om erop toe te zien dat alles in onze vestigingen vlot verloopt. De mix van de allernieuwste technologie, stijlvolle afwerking en praktische voordelen heeft ons geholpen om onze hoge standaard voor dienstverlening aan te houden. We zochten initieel een oplossing om gewoon pakjes te ontvangen en nu hebben we een systeem dat ons gebouwbeheer volledig veranderd heeft. Meer konden we niet wensen!”

Gerelateerd