Open mobile menu

Cases:
Kantoor

Filter categorieën:
Hammersmith reception

Bringme’s onbemande receptie verlost 245 Hammersmith Road van repetitieve taken

Stel: je hebt plannen om een innovatieve coworkingspace uit te baten in Londens hipste wijk. Je wil eigentijdse must-haves aanbieden, zoals het veilig ontvangen en versturen van pakjes. Hoe doe je dat zo efficiënt mogelijk, zonder je medewerkers te belasten? 245 Hammersmith speelde het voor elkaar met Bringme.

Lees deze case
Hudda Case Overview Header

Hudda focust op 100% persoonlijk onthaal dankzij de onbemande receptie

Kantoor
Icon readtime
3 min

Wouter van den Brink is oprichter en community manager van de innovatieve co-working hub Hudda. In dit nieuwe concept maakt hij komaf met de repetitieve administratieve taken van een traditionele receptionist, zodat hij meer tijd en energie kan steken in het creëren van een optimale huurderservaring en -service.

Lees deze case
Phished Frederik box

Hoe Phished 100.000 euro per jaar uitspaart met Bringme’s onbemande receptie

Frederik Van de Meulebroucke is COO bij Phished, de cybersecurity scale-up met een jaarlijkse groei van 350%. Om bezoekers ook na de kantooruren op een kostreducerende manier professioneel te verwelkomen, rekent hij op Bringme's onbemande receptie.

Lees deze case
Thumbnail Frederic Office Manager Ertzberg Cost Saving Play BTN

Hoe Ertzberg 90% van de receptie­taken automatiseert met Bringme’s virtuele receptionist

Kantoor
Icon readtime
4 min

Frédéric Dorange werkt als officemanager in een multitenantgebouw met daarin o.a. de vastgoedgroep Ertzberg. Hij ziet toe op een professionele en veilige werkomgeving voor medewerkers en bezoekers. Focussen op die taak was niet altijd evident, maar Bringme's virtuele receptie bleek een echte gamechanger.

Lees deze case
MVI 1 header

Bij MVI Inspection ontvangen ze bezoekers en pakjes voortaan volledig automatisch

Kantoor
Icon readtime
4 min

Macadam VAB Inspection of MVI houdt zich bezig met expertises van voertuigen voor leasemaatschappijen, constructeurs, autodealers en fleet managers. Aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Vilvoorde, voeren ze meer dan 500.000 inspecties per jaar in 10 Europese landen uit. Om dit allemaal in goede banen te leiden, de explosieve groei van pakketleveringen op te vangen en bezoekers professioneel te verwelkomen, kozen ze voor een onbemande receptie. CEO Guy Van Gaever vertelt hoe het allemaal verliep.

Lees deze case