Open mobile menu

Cases:
Kantoor

Filter categorieën:
Hudda Case Overview Header

Hudda focust op 100% persoonlijk onthaal dankzij virtuele receptionist

Kantoor
Icon readtime
3 min

Wouter van den Brink is oprichter en community manager van de innovatieve co-working hub Hudda. In dit nieuwe concept maakt hij komaf met de repetitieve administratieve taken van een traditionele receptionist zodat hij meer tijd en energie kan steken in het creëren van een optimale huurderservaring en -service.

Lees deze case
Phished Frederik box

Hoe Phished 100.000 euro per jaar uitspaart met Bringme’s virtuele receptionist

Frederik Van de Meulebroucke is COO bij Phished, een cybersecurity scale-up met een jaarlijkse groei van 350%. Om bezoekers ook na de kantooruren professioneel te verwelkomen op een kostreducerende manier zet hij Bringme’s virtuele receptionist in.

Lees deze case
Thumbnail Frederic Office Manager Ertzberg Cost Saving Play BTN

Hoe Ertzberg 90% van de receptie­taken automatiseert met Bringme’s virtuele receptionist

Kantoor
Icon readtime
4 min

Frédéric Dorange werkt als officemanager in een multitenantgebouw met daarin o.a. de vastgoedgroep Ertzberg. Hij ziet toe op een professionele en veilige werkomgeving voor medewerkers en bezoekers. Focussen op die taak was niet altijd evident, maar Bringme's virtuele receptie bleek een echte gamechanger.

Lees deze case
MVI 1 header

Bij MVI Inspection ontvangen ze bezoekers en pakjes voortaan volautomatisch

Kantoor
Icon readtime
4 min

Macadam VAB Inspection of MVI houdt zich bezig met expertises van voertuigen voor leasemaatschappijen, constructeurs, autodealers en fleet managers. Aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Vilvoorde, voeren ze meer dan 500.000 inspecties per jaar uit in 10 Europese landen. Om dit allemaal in goede banen te leiden, de explosieve groei van pakjes op te vangen en bezoekers professioneel te ontvangen, kozen ze voor een virtuele receptionist. CEO Guy Van Gaever vertelt hoe het allemaal verliep.

Lees deze case
Liverpool Science Park Case Header

Hoe Liverpool Science Park zijn beveiligingskosten met 90% verminderde dankzij de virtuele receptionist

Kantoor
Icon readtime
4 min

Een levendige community van innovatievelingen, creatievelingen, pioniers en voortrekkers. Dat is waar Liverpool Science Park voor staat. Drie speciaal gebouwde complexen voor wetenschap en technologie met de allerbeste kantoor- en laboratoriumruimtes die specifiek ontworpen zijn om bedrijven te helpen groeien. Gebouwbeheerder George Barclay gebruikt nu al een paar jaar een Bringme Box en Bell, en dat tot groot genoegen van zijn klanten. Maar tijdens de COVID-crisis werd het ook duidelijk dat de digitale conciërge zijn werk als gebouwbeheerder op verschillende manieren vergemakkelijkte. Zijn verhaal.

Lees deze case