Open mobile menu

Cases:
Kantoor

Filter categorieën:
MVI 1 header

Bij MVI Inspection ontvangen ze bezoekers en pakjes voortaan volautomatisch

Kantoor
Icon readtime
4 min

Macadam VAB Inspection of MVI houdt zich bezig met expertises van voertuigen voor leasemaatschappijen, constructeurs, autodealers en fleet managers. Aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Vilvoorde, voeren ze meer dan 500.000 inspecties per jaar uit in 10 Europese landen. Om dit allemaal in goede banen te leiden, de explosieve groei van pakjes op te vangen en bezoekers professioneel te ontvangen, kozen ze voor een virtuele receptionist. CEO Guy Van Gaever vertelt hoe het allemaal verliep.

Lees deze case
Case Office liverpool science park header

Hoe Liverpool Science Park zijn beveiligingskosten met 90% verminderde dankzij de virtuele receptionist

Kantoor
Icon readtime
4 min

Een levendige community van innovatievelingen, creatievelingen, pioniers en voortrekkers. Dat is waar Liverpool Science Park voor staat. Drie speciaal gebouwde complexen voor wetenschap en technologie met de allerbeste kantoor- en laboratoriumruimtes die specifiek ontworpen zijn om bedrijven te helpen groeien. Gebouwbeheerder George Barclay gebruikt nu al een paar jaar een Bringme Box en Bell, en dat tot groot genoegen van zijn klanten. Maar tijdens de COVID-crisis werd het ook duidelijk dat de digitale conciërge zijn werk als gebouwbeheerder op verschillende manieren vergemakkelijkte. Zijn verhaal.

Lees deze case
Case office Axians Overview

Axians optimaliseert haar interne logistiek met de Bringme Box

ICT provider Axians hecht veel belang aan efficiëntie én privacy op de werkvloer. Daarom wilden ze het discreet behandelen van gevoelige documenten, het overhandigen van IT-materiaal en het uitvoeren van de clean desk policy faciliteren. Lees hoe ze dit aanpakten.

Lees deze case
Blog Office Carconnex Laura

Carconnex zet Bringme Box in om privétijd medewerkers te optimaliseren

Dat koeriers een voor een pakjes kwamen leveren aan de medewerkers van Carconnex verstoorde ieders concentratie. Daarom installeerde het bedrijf een slimme pakkebox. In deze korte video kom je te weten wat de impact van de Bringme Box op de werkvloer was.

Lees deze case
Case Office Box Boerenbond

Boerenbond houdt privé­pakketjes op het werk privé

Pakjes op het werk toelaten is één ding, maar hoe garandeer je discretie en het juist terechtkomen van de pakjes? Boerenbond ontlast haar receptie en postpunt door een slimme pakketbox te installeren: de Bringme Box.

Lees deze case
Case Office Box Vanbreda

Hoe Vanbreda Services omgaat met pakjes op het werk

Hoe gaan bedrijven om met pakjes van medewerkers op het werk? Vanbreda Services ging van privéleveringen verbieden, naar ze opvangen bij Documentbeheer, tot een pakketautomaat op het werk. Bekijk hun video.

Lees deze case