Bringme in de digital workplace

De digitale transformatie is een voortdurende uitdaging. Enerzijds verwachten medewerkers van hun organisatie dat deze mee evolueert in het snelle tempo waarin de rest van de wereld vooruitschiet. Anderzijds kán een bedrijf niet achterblijven en is een digitale transformatie nodig om werkprocessen te optimaliseren. Computacenter biedt al jaren ondersteuning op vlak van IT aan bedrijven om deze transformatie te verwezenlijken. Hun credo: “We design IT for people”.

Bringme in de digital workplace

Sinds een aantal maanden staat er bij Computacenter een Bringme Box, ideaal voor de vele consultants die namens Computacenter regelmatig bij klanten zijn, om gemakkelijk iets te laten leveren op hun hoofdkantoor en het op te halen wanneer het hen uitkomt.

Maar daar stopt het niet, want na een bezoek aan Computacenter werd het duidelijk dat er al rekening gehouden werd met de next steps. Perfect, want hoe beter er nagedacht wordt over hoe de Bringme Box in een bedrijf mee kan werken om het businessmodel te ondersteunen, hoe doeltreffender Bringme ingezet kan worden.

Case_Computacenter

Dat de box ideaal is voor privéleveringen, hoeven we niet meer uit te leggen, maar dat de veelzijdigheid van de box het toelaat om bepaalde (zelfs zeer specifieke) bedrijfsprocessen geautomatiseerd te laten verlopen, komt nog vaak als een nieuwtje. Zo bedacht Computacenter dat de box perfect van pas zou komen voor hun consultants wanneer deze bij klanten bepaalde (wissel)stukken nodig hebben. Een netwerk van boxen op locatie dus, ideaal.

Hoe beter er nagedacht wordt over hoe de Bringme Box in een bedrijf mee kan werken om het businessmodel te ondersteunen, hoe doeltreffender Bringme ingezet kan worden.

Gerelateerd