Hudda focust op 100% persoonlijk onthaal dankzij de digitale receptie

Wouter van den Brink is oprichter en community manager van de innovatieve co-working hub Hudda. In dit nieuwe concept maakt hij komaf met de repetitieve administratieve taken van een traditionele receptionist zodat hij meer tijd en energie kan besteden aan het creëren van een optimale huurderservaring en -service.

Dankzij Bringme’s digitale receptie kan Hudda nu:

  • Focussen op de huurders om de optimale Hudda-ervaring te creëren.
  • €40.000 per jaar besparen op receptiepersoneel.
  • Een positieve eerste indruk maken op (potentiële) huurders.

Bringme’s digitale receptie: automatisch en toch persoonlijk onthaal

Waarom zou je als bedrijf vandaag nog investeren in een voltijdse receptie als werknemers toch niet meer dagelijks naar kantoor komen? Met die vraag in het achterhoofd koos Wouter bewust voor een digitale receptie: “Aan een persoon op locatie ontkom je niet, maar typische taken zoals huurders binnenlaten, bezoekers registreren en pakketjes aannemen zijn wel perfect te automatiseren. Als community manager is het fijn dat ik met Bringme ontlast word van die administratieve taken en me zo meer kan focussen op de mensen en de service.”

Flexibiliteit en autonomie, ook na 18u

Daarnaast kan Hudda met Bringme’s digitale receptie haar huurders meer autonomie en flexibiliteit bieden zonder dat de co-working hub moet investeren in een voltijds klassiek onthaal. Zo kunnen huurders ook na de vaste kantooruren zelfstandig binnen- en buitengaan, meetings of bezoekers ‘s avonds ontvangen of pakketjes ophalen tijdens het weekend.

Optimale veiligheid met één enkele swipe

Om ieders veiligheid in de co-workingplek te verzekeren – denk aan het beschermen van persoonlijke spullen en confidentiële post – is het gebouw enkel te betreden met een digitale sleutel of badge. “Bezoekers of klanten kunnen enkel binnen met een persoonlijke QR-code die op voorhand per mail wordt verstuurd. Eenmaal binnen, melden ze zich aan bij de Bringme Desk iedereen dezelfde veiligheidscheck aflegt. Met een klassieke receptie is dat onbegonnen werk.”

Schaalbaarheid zonder extra tijdsinvestering

Met Hudda biedt Wouter het comfort van een hoofdkantoor zonder het typische – en vaak dure – kostenplaatje. “Bringme zorgt ervoor dat mijn kosten dalen en mijn marge groter wordt. Zo bespaar ik zo’n €40.000 per jaar die ik anders kwijt was aan een FTE. Dat betekent dat ik op korte termijn heel snel kan opschalen, zonder dat ik op elke locatie personeel hoef aan te werven om taken uit te voeren die ik evengoed kan uitbesteden aan technologie.”