Open mobile menu
Case Hudda Header Test
Vorige

Hudda focust op 100% persoonlijk onthaal dankzij de onbemande receptie

Volgende

Dankzij Bringme’s onbemande receptie kan Hudda nu:

  • focussen op de huurders om de optimale Hudda-ervaring te creëren;
  • 40.000 euro per jaar besparen op receptiepersoneel;
  • een positieve eerste indruk maken op (potentiële) huurders.

Bringme’s onbemande receptie: automatisch en toch persoonlijk onthaal

Waarom zou je als bedrijf vandaag nog investeren in een voltijdse receptie als werknemers niet meer dagelijks naar kantoor komen? Met die vraag in het achterhoofd koos Wouter bewust voor een onbemande receptie: “Aan een persoon op locatie ontkom je niet, maar typische taken zoals huurders binnenlaten, bezoekers registreren en pakketjes aannemen zijn wel perfect te automatiseren. Als community manager vind ik het heel fijn dat Bringme deze taken uit handen neemt en ik meer kan focussen op de mensen en de service.”

Flexibiliteit en autonomie, ook na 18u

Daarnaast kan Hudda met Bringme’s onbemande receptie haar huurders meer autonomie en flexibiliteit bieden zonder dat de co-working hub moet investeren in een voltijds onthaal. Zo kunnen huurders ook na de vaste kantooruren zelfstandig binnen- en buitengaan, meetings of bezoekers ‘s avonds ontvangen of pakketjes ophalen tijdens het weekend.

Access Management Packshot Combo Lesser Green ENG

Optimale veiligheid met één enkele swipe

Om ieders veiligheid in de co-workingplek te verzekeren – denk aan het beschermen van persoonlijke spullen en confidentiële post – is het gebouw enkel te betreden met een digitale sleutel of Badge. “Bezoekers of klanten kunnen alleen binnen met een persoonlijke QR-code die op voorhand per mail wordt verstuurd. Eenmaal binnen in het gebouw, melden ze zich aan bij de Bringme Desk, waar elke persoon dezelfde veiligheidscheck aflegt. Met een klassieke receptie is dat onbegonnen werk.”

Schaalbaarheid zonder extra tijdsinvestering

Met Hudda biedt Wouter het comfort van een hoofdkantoor zonder het typische – en vaak dure – prijskaartje. “Bringme zorgt ervoor dat mijn kosten dalen en mijn marge groter wordt. Op die manier bespaar ik zo’n 40.000 euro per jaar die ik anders kwijt was aan een FTE. Dat betekent dat ik op korte termijn heel snel kan opschalen, zonder dat ik op elke locatie personeel hoef aan te werven om taken uit te voeren die ik evengoed kan uitbesteden aan technologie.”

Ook genieten van het comfort van Bringme’s onbemande receptie?